Kruidvat New Born Luiers met plasalarm

Luier met zacht rugelastiek en beenelastiek voor extra comfort. Zacht hersluitbaar klittenband en katoenzachte, volledig ademende buitenzijde waarop het klittenband blijft plakken. De ideale luier voor overdag en ’s nachts.

Recensie
Bij mijn eerste dochter moest alles perfect en volgens ervaren vriendinnen waren dat in ieder geval geen Kruidvat luiers. Inmiddels bevallen van dochter nummer 3 ben ik daar een stuk makkelijker in geworden. Mijn middelste draagt ook wel eens luiers van het Kruidvat of de lokale supermarkt en die werken prima, dus waarom zou ik baby nummer 3 in dure merkluiers wikkelen. Een proefpakketje maakt de overstap wel heel makkelijk.

Maar helaas, voor kleine babybilletjes vind ik de Kruidvat New Born luiers toch minder geschikt. Ze zijn iets stugger dan bijvoorbeeld Pampers of Huggies, hierdoor zitten ze minder “mooi”. Lijkt mij niet heel fijn en bovendien is het wat onhandig dichtvouwen… Maar belangrijker, het groots aangekondigde plasalarm werkt niet. En dat vind ik nou juist de eerste dagen toch wel erg handig, want niet alleen die babybilletjes zijn heel klein, de eerste plasjes ook!  En het plasalarm kan dan toch een beetje geruststellend werken.

Dus tot ze voldoende is gegroeid nog even dure merkluiers aan de billen van mijn babymeisje.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Eerste hulp bij zindelijk worden

Een belangrijk moment het leven van je peuter is de fases rondom zindelijkheid. Veelal geeft …

Share
Share