Rauwkost van knolselderij

Screenshot 2014-02-19 at 20.57.35Heerlijke salade met een bijzondere combinatie van knolselderij en bleekselderij.

Nodig:

Stuk knolselderij
4 stengels bleekselderij
Selderij
1 appel
Honing
Mosterd
Citroensap
Peper

Screenshot 2014-02-19 at 20.54.09
Bereiding:

Snijd de knolselderij in julienne reepjes ( net lucifers)
Snijd de bleekselderij in dunne reepjes.
Snijd de appel in julienne reepjes
Snijd de selderij zeer fijn.

Vermeng naar smaak de honing, mosterd, citroensap en peper.
Vermeng dit met de gesneden groenten.
Maak dit een paar uur van tevoren, dan worden de knolselderij en bleekselderij wat zachter.

Serveertip:
Serveer met zilvervliesrijst en een ratatouille van diverse groenten met (vegetarisch) gehakt, gekruid met een beetje nasikruiden.

Screenshot 2014-02-19 at 20.53.05

Smakelijk eten!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Koude maaltijdsalade – [recept]

Met dit warme weer, is het erg belangrijk om toch voldoende en gezond te blijven …

Share
Share